fbpx

Klinikken

Vi brænder for at hjælpe dig med at skabe din ønskede forandring. Vi møder dig altid i klinikken med et stort smil og et godt humør, og sætter dig rigtig godt ind i hvordan det er at få behandlinger hos os.

Vi lader dig selvfølgelig stille alle de spørgsmål du måtte have, og gennemgår behandling og efterbehandling grundigt med dig, så du føler dig rigtig godt klædt på til det videre forløb.

Får man behandlinger hos os, er vi altid klar til en lille hyggelig snak, men der er også rum til, at du bare kan ligge og få slappet godt af under behandlingen, hvis det er det du har brug for. Vi har endda oplevet et par stykker, som fik sig en lille lur undervejs, og det er der simpelthen også plads til. Her kan du komme og være som du er.

Vi gør i klinikken vores absolut bedste, for at du kan føle dig rigtig godt tilpas hos os i Klinik 81. 

Vi er beliggende i det skønneste klinikfællesskab i Bredgade 5B, 1. sal. 7400 Herning.

Du finder os mellem Koral Guld og Sølv og Matas – oppe ved torvet. Her skal du ind i passagen og ind af første dør til højre. – Op af trapperne og til venstre, så kommer du lige ind til vores venteværelse.

Restriktioner:

Fra d. 29/11 2021 skal vi se dit Coronapas når du kommer i klinikken.

Vi sikrer selv at blive testet flere gange ugentligt og bærer derfor ikke mundbind i forbindelse med behandlingen. Vi har dog altid gratis mundbind til at ligge, skulle du foretrække selv at have et på under behandlingen.

Vi sikrer trygge og sikre rammer i klinikken. Der vil i den forbindelse være et “nyt” rent håndklæde og lagn til hver klient.

Kom gerne til aftalte tid – tidligst 5 min. før, for at undgå at der er flere der opholder sig i venteværelset på samme tid.

Hvem er vi?

Susanne Hjøllund Kjeldsen – Indehaver

Julie Christensen – Klinik Assistent

Vi bruger cookies på denne side. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af cookies.