Klinikken

Vi holder fysisk lukket i klinikken til og med d.  17/1 – alle klienter, der er booket i kalenderen inden, vil blive kontaktet hurtigst muligt og ombooket.

Vi tilbyder i denne særlige tid online konsultationer, hvor det er muligt for dig at få en næsten alt hvad en normal forundersøgelse indeholder – bare online. Det gør vi for at sikre, at kunne komme i gang med at behandle så mange som muligt igen fra d. 18/1.

Vi brænder for at hjælpe dig med at skabe din ønskede forandring. Vi møder dig altid i klinikken med et stort smil og et godt humør, og sætter dig rigtig godt ind i hvordan det er at få behandlinger hos os.

Vi lader dig selvfølgelig stille alle de spørgsmål du måtte have, og gennemgår behandling og efterbehandling grundigt med dig, så du føler dig rigtig godt klædt på til det videre forløb.

Får man behandlinger hos os, er vi altid klar til en lille hyggelig snak, men der er også rum til at du bare kan ligge og få slappet godt af under behandlingen, hvis det er det du har brug for. Vi har endda oplevet en, som fik sig en lille lur undervejs, og det er der simpelthen også plan til. Her kan du komme og være som du er.

Vi gør i klinikken vores absolut bedste, for at du kan føle dig rigtig godt tilpas hos os i Klinik 81. Vi er beliggende i det skønneste klinikfællesskab i Bredgade 5B, 1. sal. 7400 Herning.

Du finder os mellem Koral Guld og Sølv og Matas – oppe ved torvet. Her skal du ind i passagen og ind af første dør til højre. – Op af trapperne og til venstre, så kommer du lige ind til vores venteværelse.

OBS: Særlige tiltag grundet Covid – 19.

Vi gør opmærksom på, at du kun må medbringe en til behandlingerne, hvis det er nødvendigt grundet kørsel eller andre årsager. – Er du i tvivl, er du altid velkommen til at skrive/ringe og spørge.

Kom gerne til aftalte tid tidligst 5 min. før, for at undgå at der er flere der opholder sig i venteværelset på samme tid.

Vi tager hygiejnen meget seriøst – Der er derfor håndsprit indenfor døren, som du bedes benytte, som det første når du kommer. Ligeledes er der spritservietter til håndtagene og andre overflader, som vi benytter i mellem hver klient.

Vi bruger i denne tid både mundbind og hansker til behandlinger. Du får tilbudet om det samme, men er ikke et krav fra vores side.

Vi skifter underlag på briksen imellem hver klient, så du altid er sikret at det er en helt ren overflade du ligger dig på.

Hvem er vi?

Susanne Hjøllund Kjeldsen – Indehaver

Julie Christensen – Klinik Assistent

Vi bruger cookies på denne side. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af cookies.