Klinikken

Vi er beliggende i det skønneste klinikfællesskab i Bredgade 5B, 1. sal. 7400 Herning.

Du finder os mellem Koral Guld og Sølv og Matas – oppe ved torvet. Her skal du ind i passagen og ind af første dør til højre. – Op af trapperne og til venstre, så kommer du lige ind til vores venteværelse.

OBS: Særlige tiltag grundet Covid – 19.

Vi gør opmærksom på, at du kun må medbringe en til behandlingerne, hvis det er nødvendigt grundet kørsel eller andre årsager. – Er du i tvivl, er du altid velkommen til at skrive/ringe og spørge.

Kom gerne til aftalte tid tidligst 5 min. før, for at undgå at der er flere der opholder sig i venteværelset på samme tid.

Vi tager hygiejnen meget seriøst – Der er derfor håndsprit indenfor døren, som du bedes benytte, som det første når du kommer. Ligeledes er der spritservietter til håndtagene og andre overflader, som vi benytter i mellem hver klient.

Vi bruger i denne tid både mundbind og hansker til behandlinger. Du får tilbudet om det samme, men er ikke et krav fra vores side.

Vi skifter underlag på briksen imellem hver klient, så du altid er sikret at det er en helt ren overflade du ligger dig på. Skulle du have lyst til at få noget over dig, må du i denne tid meget gerne medbringe dit eget tæppe. – Det er ikke muligt for os at vaske tæpper i mellem hver klient og er derfor nødt til at fjerne vores egne tæpper i denne tid.

Hvem er vi?

Susanne Hjøllund Kjeldsen – Indehaver

Julie Christensen – Klinik Assistent

  • Billede kommer snart.

Vi bruger cookies på denne side. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af cookies.