Nedenfor ses vores journal/samtykkeerklæring, behandlingsguide og en videogennemgang af disse, så du har mulighed at sætte dig godt ind i behandlingen, rammer og betingelser for behandling i klinikken - inden at du booker tid.

Du skal inden du kommer til en forundersøgelse eller behandling have læst/set dette igennem, så du allerede inden besøget i klinikken er blevet klædt godt på til at vide hvad vores behandling indebærer, rammer og betingelser.

Videogennemgangen finder du under dokumenterne nedenfor.

Vi har lavet det sådan at du har mulighed for at udskrive dokumenterne hjemmefra, udfylde og tage dem med og dermed optimere tiden når du kommer til behandling i klinikken. Dette er udelukkende for din skyld, da vi naturligvis altid tager os tid til denne del med dig ellers.

Bemærk: Videogennemgangen læser ikke ordret op eller beskriver hvert ord i dokumenterne, men skal ses som en hjælp til at blive oplyst om rammerne.

Ønsker man herfra at komme ind til en forundersøgelse eller behandling skal man selv læse og udfylde dokumenterne inden opstart.