Fedtreduktion af venusbjerg

Vi tilbyder fedtreduktion og opstramning af huden på venusbjerget – uden kirurgi.

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på hele 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*

Dybdegående hudopstramning

Ved hudopstramning arbejdes yderligere i dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder for hver behandling.

Individuelle behandlingsbehov

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Formning og opstramning af Venusberget

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves’ specielle mikrobølger, er det muligt at gøre venusbjerget mindre samtidig med at huden opstrammes.

Læs mere om Onda Coolwaves

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Gratis forundersøgelse

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Individuel vurdering af Venusberget

Ved behandling af venusbjerget tager vi altid et individuelt kig på dig og vurderer herudfra, hvor mange behandlinger du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Følg behandlingsguiden for bedste resultater

For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt, at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Billede-rabataftale

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*

*Der er flere forskellige punkter, som skal opfyldes og følges for at kunne få tilbudt og benytte sig af denne særlige aftale. Se nærmere her.

Kontakt os

Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingen.