Med Onda Coolwaves kan vi både fjerne genstridige fedtdepoter og stramme huden op i den nedre del af ansigtet – uden smerter eller kirurgi.

Sig farvel til de ekstra fedtdepoter i ansigtet og stram op uden kirurgi med Onda Coolwaves.

Behandlingen tager kun ca. 30 min og føles kølig og behagelig. Du kan fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

Der kan genbehandles efter 4 uger.

Ved behandling med fokus på fedtreduktion boostes produktionen af kollagen samtidig, hvor huden strammes op og glattes ud.

Alle ansigter og ønsker om forandringer er individuelle. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone ansigtet og delvis kæbelinjen, som du ønsker det. Der kan i nogle tilfælde være behov for en kombi behandling, hvor hagen behandles også, hvis ønsket er en mere synlig kæbelinje.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

I forbindelse med alle behandlinger tager vi billeder fra forskellige vinkler og vejer dig. Dette er et krav fra klinikkens side for at kunne følge din udvikling og dokumentere dit behandlingsforløb.

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Her får du hvis ønsket en pude under dine knæ og et tæppe omkring dig. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken, hvor du skal ligge lidt tilbagelænet med hovedet – ud til den ene eller den anden side, afhængig af hvilken side der behandles.

Vi smører noget olie på den nedre del af ansigtet og starter behandlingen. Behandlingen sker ved at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves maskine frem og tilbage på den nedre del af ansigtet i hver side i ca. 10-15 min. pr. side.

Mange af vores klienter synes at behandlingen endda føles så behagelig at de ligger og blunder lidt hen undervejs. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

Du skal godkendes til denne behandling, og skal derfor booke tid til en gratis konsultation inden opstart. Der er oprettet en forundersøgelse udelukkende til denne behandling i vores online-booking-system.

Ønsker du at dele dine før/efter billeder med os tilbyder vi lige nu en kampagne-pris, hvor du sparer hele 30% på dine behandlinger. Se nærmere her.