Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af arme i klinik 81:

  • Fedtreduktion af arme – Her reduceres behandlingsområdet på armene med op til 30 % pr. behandling.
  • Hudopstramning af arme – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet. – Se nærmere under afsnittet for hudopstramning af arme. – uden kirurgi.

Med Onda Coolwaves er det muligt at fjerne genstridige fedtdepoter og stramme huden op – helt uden kirurgi eller smerter.

Ved hudopstramning arbejdes deri dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder ved hver behandling.

Alle arme og ønsker om forandringer er individuelle. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone armene, som du ønsker det.

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

Ønsker du at gå direkte til behandling er det også muligt. Her skal du blot læse/se vores video-gennemgang af journal/samtykkeerklæringen samt behandlingsguiden for at være godt klædt på til behandling i klinikken. (Oplysningerne herfra gennemgås normalt til en forundersøgelse)

1 behandlingsområde er 15×15 cm. Ved behandling af arme behandles 2 områder – 1 på hver arm, hvorfor man til denne behandling skal booke tid til behandling af 2 områder med fedtreduktion/hudopstramning.

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Her ligger du dig på maven og bliver guidet til hvordan armen skal placeres, for at vi kan komme godt omkring. Du får herefter et tæppe omkring dig, hvis du ønsker det. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken/hoved. Vi smører noget olie på din arm og starter behandlingen. Behandlingen sker ved at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves maskine frem og tilbage på din arm i ca. 18 min. Mange af vores klienter synes at behandlingen endda føles så behagelig at de ligger og blunder lidt hen undervejs. *Skal du have behandlet flere områder gentages processen her på det andet/de andre områder. Nederst på siden kan du finde en lille video af hvordan behandlingen foregår.

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

I de kommende 4 uger skal du drikke 2-3 l vand dagligt og masserer dine behandlingsområder i min. 5 min. dagligt. Genbehandling kan ske efter 4 uger. For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Du kan se flere før og efter billeder her.