Onda Coolwaves vs kirurgi

Der er i dag flere forskellige muligheder for at komme af med det uønskede løse hud og/eller ophobninger af fedt.

Fordelene er store og mange ved behandling med Onda Coolwaves til permanent fedtreduktion og hudopstramning frem for fedtsugning og hudopstramning gennem kirurgi.

✅️Du skal ikke opereres, i narkose eller faste, som ved kirurgi.

✅️ Behandling med Onda Coolwaves tager tværtimod kun ca. 18 min pr. område.

✅️ Du skal ikke sys, have fjernet sting eller stå med tilbage med ar, som ved kirurgi.

✅️ Der er ingen smerter eller sygedage forbundet med behandling med Onda Coolwaves, som der er ved en operation.

✅️ Behandlingen er derimod smertefri og du kan fortsætte din dag helt som normalt umiddelbart efter behandlingen

✅️ Behandlinger med Onda Coolwaves er ikke mindst VÆSENTLIGT billigere end fedtsugning og hudopstramning med Kirurgi + selvbetalte ferie/sygedage efter en operation.

✅️ Du kan tage direkte på arbejde, ud at handle, træne og/eller i det hele taget fortsætte din dag som normalt efter en behandling med Onda Coolwaves️.Ved en operation vil du have sygedage og forbud mod fysisk træning i en rum tid efter.

✅️ Du undgår ekstra løs hud.Ved en fedtsugning ved man aldrig hvor meget huden den kan følge med, når man fjerner fedtet. En del oplever derfor at være generet af løs hud efterfølgende.

✅️ Ved Onda Coolwaves behandlinger boostes produktionen af collagen samtidig med en fedtreduktion, så du får de absolut bedste rammer for et godt resultat.

✅️ Det er også muligt udelukkende alene at hudopstramme og reducere cellulite. Der er altid en længere heelingsproces forbundet med kirurgi, herunder hævelser, kompressionsdragter og ubehag gennem flere måneder. Selvom man ved en fedtsugning fjerner al fedtet på én gang, vil man efterfølgende skulle bruge en kompressions dragt i flere uger. Herudover reagerer kroppen altid med hævelse, hvor det endelige resultat først ses efter ca. 6 mdr.

✅️ På samme tid kan du komme ganske smertefrit igennem et dokumenteret behandlingsforløb i klinikken.

Book tid til en gratis forundersøgelse online på www.klinik81.dk/booking/ eller på tlf. 42 33 21 32 ☎️