Vi tilbyder fedtreduktion og opstramning af huden på maven ved om omkring kejsersnit-ar – uden kirurgi.

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*


Fedtreduktion og Hudopstramning – af området omkring kejser-snittet.

Fedtreduktion

Her reduceres behandlingsområdet på maven med op til 30 % pr. behandling samt booster produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Individuelle Behandlingsbehov

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Formning og opstramning.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves’ specielle mikrobølger, er det muligt at forme og opstramme maven/området omkring kejser-snittet.

Behandling for både Mænd og Kvinder

Behandlingen tilbydes både til mænd og kvinder.

Læs mere om Onda Coolwaves

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Gratis forundersøgelse

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Individuel vurdering af kejsersnit-ar

Ved behandling af bulerne/dellerne omkring kejsersnit-ar, tager vi altid et individuelt kig på dig og din krop. Herudfra giver vi dig et skøn af, hvor mange behandlinger du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Følg Behandlingsguiden for bedste resultater

For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt, at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Billede-rabataftale

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*

*Der er flere forskellige punkter, som skal opfyldes og følges for at kunne få tilbudt og benytte sig af denne særlige aftale. Se nærmere her.

Kontakt os

Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingen.