Vi tilbyder fedtreduktion og opstramning af huden på maven ved om omkring kejsersnit-ar – uden kirurgi.

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*

Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på maven med op til 30 % pr. behandling samt booster produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og opstramme maven.

Behandlingen tilbydes både til mænd og kvinder.

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

Ved behandling af bulerne/dellerne omkring kejsersnit-ar, tager vi altid et individuelt kig på dig og din krop. Herudfra giver vi dig et skøn af hvor mange behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Vi tilbyder lige nu alle klienter til denne behandling en billede-rabataftale* på 20 %, hvis du vil dele dine anonyme før/efter billeder med os.*

*Der er flere forskellige punkter, som skal opfyldes og følges for at kunne få tilbudt og benytte sig af denne særlige aftale. Se nærmere her.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.