Effektiv fedtreduktion og/eller hudopstramning af de genstridige “ridebukselår”, inderlår, yderlår, lår foran, lår bagpå, knæ samt reduktion af cellulite i 4 forskellige stadier.

Vi tilbyder 3 forskellige behandlinger af lår i klinik 81:

  • Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på siderne omkring bh-området med op til 30 % pr. behandling.
  • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.
  • Reduktion af cellulite i 4 stadier

Det er muligt både at fjerne genstridige fedtdepoter og opstramme huden på ben/lår med Onda Coolwaves. Herudover effektivt at reducere cellulite. – Er du interesseret i vores behandling med cellulite kan du læse nærmere her.

Det er muligt med fedtreduktions-behandlingen med Onda Coolwaves, også at booste produktionen af kollagen under samme behandling, så huden strammes op samtidig med at fedtet reduceres.

Ved hudopstramning arbejdes yderligere i dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder for hver behandling.

Alle kroppe og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone inderlår, yderlår, baglår, knæ, og lår foran samt bagpå.

Læs nærmere om Onda Coolwaves specielle teknologi her.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

Ønsker du at gå direkte til behandling er det også muligt. Her skal du blot læse/se vores video-gennemgang af journal/samtykkeerklæringen samt behandlingsguiden for at være godt klædt på til behandling i klinikken. (Oplysningerne herfra gennemgås normalt til en forundersøgelse)

1 behandlingsområde er 15×15 cm (Effekten spreder sig dog udover) Ved behandling af ben/lår behandles min. 2 områder afhængig af ønsker om forandring – 1 på hver side, hvorfor man til denne behandling skal booke tid til behandling af 2 områder med fedtreduktion/hudopstramning.

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken/hoved. Vi smører noget olie på dit lår og starter behandlingen. Behandlingen sker ved at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves maskine frem og tilbage på dit lår i ca. 18 min pr. område. Mange af vores klienter synes at behandlingen endda føles så behagelig at de ligger og blunder lidt hen undervejs. Da man gerne ved behandling af lår får behandlet begge, gentages processen her på det andet lår + evt. andre ønskede områder. Nederst på siden kan du finde en lille video af hvordan behandlingen foregår.

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

I de kommende 4 uger skal du drikke 2-3 l vand dagligt og masserer dine behandlingsområder i min. 5 min. dagligt. Genbehandling kan ske efter 4 uger. For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Du kan se flere før og efter billeder her.