Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af maven i klinik 81:

  • Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på maven med op til 30 % pr. behandling.

  • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Effektiv fedtfjernelse og hudopstramning på maven med Onda Coolwaves

Det er muligt både at fjerne genstridige fedtdepoter på maven samt stramme huden på maven op med Onda Coolwaves. Ved hudopstramning arbejdes yderligere i dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder for hver behandling.

Individuelle behandlingsbehov

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Formning og opstramning med mikrobølger

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves’ specielle mikrobølger, er det muligt at forme og opstramme maven. Du kan fortsætte dine behandlinger, indtil du er glad og tilfreds.

Behandling for både Mænd og Kvinder

Behandlingen tilbydes både til mænd og kvinder.

Læs mere om Onda Coolwaves

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Gratis forundersøgelse

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal områder og behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Direkte behandling muligt

Ønsker du at gå direkte til behandling, er det også muligt. Her skal du blot læse/se vores video-gennemgang af journal/samtykkeerklæringen samt behandlingsguiden for at være godt klædt på til behandling i klinikken. (Oplysningerne herfra gennemgås normalt til en forundersøgelse)

Behandlingsområder

1 behandlingsområde er 15×15 cm (Effekten spreder sig dog udover) og vi behandler maven med op til 4 områder ad gangen* afhængig af størrelse, ønsker og behov.

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Her får du, hvis ønsket, en pude under dine knæ og et tæppe omkring dig. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken/hoved. Vi smører noget olie på din mave og starter behandlingen. Behandlingen sker ved, at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves-maskine frem og tilbage på din mave i ca. 18 min pr. område. Mange af vores klienter synes, at behandlingen endda føles så behagelig, at de ligger og blunder lidt hen undervejs. Skal du have behandlet flere områder, gentages processen her på det andet/de andre områder. Nederst på siden kan du finde en lille video af, hvordan behandlingen foregår.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

Efterbehandling og genbehandling

I de kommende 4 uger skal du drikke 2-3 l vand dagligt og massere dine behandlingsområder i min. 5 min. dagligt. Genbehandling kan ske efter 4 uger. For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt, at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Kontakt os

Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingen.


Du kan se flere før og efter billeder her.