Med Onda Coolwaves kan du fedtreducere, hudopstramme, tone og trimme kroppen – helt uden kirurgi eller smerter.

Onda Coolwaves er prisvindende behandlinger med dokumenteret effekt.

Forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse i klinikken, for at sikre at du er en god kandidat til behandlingen.

Her giver vi dig også et skøn af, hvor mange behandlinger vi tænker du skal have, for at opnå dit ønskede resultat.

Behandlingen

For at få det optimale ud af behandlingen med Coolwaves er det vigtigt, at du bl.a. følger anvisninger længere ned på siden under før og efter behandlingen og som står beskrevet i vores behandlingsguide.

Generelt er det vigtigt, at du drikker 2-3 liter vand om dagen for at lette dræningen af det frigjorte fedt. Det anbefales at gøre dette under hele forløbet.

Selve behandlingen foregår på den måde, at vi efter forundersøgelsen får booket en tid, der passer med det antal områder du ønsker behandlet.

Inden at vi behandler dig, tager vi billeder, måler og vejer dig. Dette for at følge din udvikling og resultaterne. Alle billeder og personfølsomme oplysninger bliver håndteret nøje efter persondatalovens bestemmelser.

Ved selve behandlingen/behandlingerne kommer du op på briksen at ligge, hvor vi smører noget olie på det område vi ønsker at behandle, indstiller maskinen efter den ønskede behandling og fortsætter herfra.

Følelsen af behandlingen

Mundstykket vi bruger til behandlingen er køligt lige til at starte med, hvorefter varmen fra mikrobølgerne træder frem og giver en behagelig veksling af kulde og varme, der samlet giver en køling men samtidig, for de fleste, lun fornemmelse under behandlingen. Her bevæger vi mundstykket frem og tilbage over det område der ønskes behandles i ca. 10-18 min. pr. område.

Herefter er vi klar til at fortsætte til det næste område eller runde behandlingen af. – Efter behandlingen kan du fortsætte din dag med arbejde, indkøb eller hvad end du nu har planlagt.

Før behandlingen

• Undgå solbadning, inklusive solarium, en uge før behandlingen

• Anvend ikke fugtigheds- og blødgørende cremer i det område, der skal behandles, 7 dage før behandlingen. Dermed undgås, at Coolwaves absorberes i hudens øverste lag, med uønsket opvarmning til følge, samtidig med penetreringen til fedtvævet øges.

• Huden skal i det hele taget være fri for makeup, lotion, cremer og kropsolier før behandlingen. Et grundigt bad forinden er derfor nødvendigt.

• Fjern alle smykker og piercinger i og ved de områder på kroppen, der skal behandles.

• Eventuelt tykt og tæt hår på de områder, der skal behandles, skal trimmes/barberes før behandling.

• Informer behandleren om din medicinske historik og eventuel aktuel medicin før behandlingsstart.

Efter behandlingen

• Få oplever en let ømhed efter behandling. – Lidt ligesom at man har dyrket motion og kan mærker at kroppen her rørt sig. Det kan for nogle vare to uger eller længere. Det er dog meget få. Hvis du synes, det er nødvendigt, kan du lægge en kold kompres for at lette ømheden.

• Knuder kan i ganske få tilfælde forekomme i de behandlede områder. De forsvinder typisk efter få dage og varer kun i sjældne tilfælde længere. Det er blot det “smeltede fedt” der samler sig og skal masseres væk. Hvis man ikke passer sin massage hjemme og dette opstår, kan det tage op til ca. 4 uger at massere væk efterfølgende.

• Hvis huden er svagt lyserød eller rød i området efter behandlingen, skal du undgå for varmt vand, når du går i bad, indtil rødmen er forsvundet.

• Massér forsigtigt det behandlede område 1-2 gange om dagen i 5-10 minutter. Du bør fortsætte massagen frem til din næste behandling. Vi sælger et elektrisk massageapperat til 399 kr., som vi anbefaler, hvis man ønsker at gøre en ekstra indsats for at forbedre resultaterne yderligere og lette massage delen. Du vil få muligheden for at mærke hvordan massageapparatet føles i klinikken efter endt behandling.

• Vi anbefaler, at du under og efter behandlingen holder dig til en rimelig sund kost, er moderat fysisk aktiv og undgår direkte sol på de behandlede områder de første par dage efter behandlingen.

• Drik fortsat 2-3 l vand om dagen under hele forløbet.

• Du kan i øvrigt genoptage dine normale daglige aktiviteter, herunder arbejde, indkøb, motion o.s.v. umiddelbart efter din Onda-behandling.

Generelt bør der gå cirka 4 uger mellem behandling af de samme områder, medmindre det er behandling af hagen. Her kan vi genbehandle allerede efter 3 uger. Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål.

Du vil ved forundersøgelsen, eller inden behandlingen, skulle udfylde og underskrive nogle dokumenter, hvor rammer og betingelser for behandlingen fremgår.