Billede-rabataftale til ”før/efter billeder” ved Klinik 81.

Du får ved denne rabataftale en særlig rabat på den anførte % fra normalprisen, for at dele dine anonyme* før og efter billeder med os til fri afbenyttelse.

* Ved anonyme menes der, at vi altid sikrer at der på billederne ikke vises ansigt og beskærer billederne, medmindre aftalen naturligvis direkte gælder i forhold til behandling af ansigtet. Ved før/efter billeder af hagen vil de blive beskåret som ses her på siden.

✔️ Du skal følge vores anbefaling/skøn til antal af behandlinger af de pågældende områder for at kunne få rabatten, og købe behandlingerne ved opstart. (Skønnes du til 4 behandlinger af 2 områder, skal du altså købe til alle 4 behandlinger når aftalen indgås)

✔️ Rabataftalen kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

✔️ Du er indforstået med at behandlingerne skal ligge med max. 4-6 ugers mellemrum, afhængig af område/områder der behandles. Du skal ved opstart booke alle tider ind i kalenderen, for at sikre et sammenhængende forløb.

✔️ Du fraskriver dig alle rettigheder til billederne, som Klinik 81 efterfølgende er alene ejer af.

✔️ Du skal til alle aftaler sikre dig at komme i løst tøj, så du ikke har mærker på kroppen efter stramt siddende tøj. (Hvis aftalen gælder behandling af kroppen) Herudover skal du have det samme undertøj på, hver gang du kommer i klinikken, så du dermed har det samme undertøj på alle billeder fra gang til gang.

✔️ Du accepterer at komme til kontrol 4-6 uger efter endt behandlingsforløb, for at få taget de endelige ”efter billeder”.

Overholder du ikke et eller flere af punkerne ovenfor, vil du blive faktureret og automatisk hæfte for de % du har fået i rabat. Betalingen skal falde straks. Billederne er dog stadig Klinik 81´s eje.