Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af maven i klinik 81:

 • Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på maven med op til 30 % pr. behandling.
 • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.
 • Ved hudopstramning arbejdes yderligere i dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder for hver behandling.

  Alle maver og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

  Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og opstramme maven.

  Behandlingen tilbydes både til mænd og kvinder.

  Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

  Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

  Ved behandling af mave tager vi altid et individuelt kig på dig og din mave og vurderer herudfra hvor mange områder og behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

  1 behandlingsområde er 15×15 cm (Effekten spreder sig dog udover) og vi behandler maven med op til 4 områder ad gangen afhængig af størrelse, ønsker og behov.

  For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

  Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.

  Du kan også se flere før og efter billeder her.