Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af “bh-delle” i klinik 81:

  • Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på siderne omkring bh-området med op til 30 % pr. behandling.

  • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Effektiv fedtfjernelse og hudopstramning med Onda Coolwaves

Med Onda Coolwaves er det muligt at fjerne genstridige og uønskede fedtdepoter samt stramme huden op uden kirurgi eller smerter.

Individuelle behandlingsbehov

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Formning og toning af “BH-dellerne”

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves’ specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone siderne ved og omkring “bhén”, som for nogen “hænger i folder” – (“bh-dellerne”).

Læs mere om Onda Coolwaves

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Gratis forundersøgelse

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger, du skal forvente for at opnå din ønskede forandring.

Direkte behandling muligt

Ønsker du at gå direkte til behandling, er det også muligt. Her skal du blot læse/se vores video-gennemgang af journal/samtykkeerklæringen samt behandlingsguiden for at være godt klædt på til behandling i klinikken. (Oplysningerne herfra gennemgås normalt til en forundersøgelse)

Behandlingsområder

1 behandlingsområde er 15×15 cm (effekten spreder sig dog udover). Ved behandling af siderne/”bh-dellerne” behandles 2 områder – 1 på hver side, hvorfor man til denne behandling skal booke tid til behandling af 2 områder med fedtreduktion/hudopstramning.

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Her får du, hvis ønsket, en pude under dine ben, og et tæppe omkring dig, hvis du ønsker det. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken/hoved. Vi smører noget olie på behandlingsområdet og starter behandlingen. Behandlingen sker ved, at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves-maskine frem og tilbage på området i ca. 18 min pr. område. Mange af vores klienter synes, at behandlingen endda føles så behagelig, at de ligger og blunder lidt hen undervejs. Skal du have behandlet flere områder, gentages processen her på det andet/de andre områder.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

Efterbehandling og genbehandling

I de kommende 4 uger skal du drikke 2-3 l vand dagligt og massere dine behandlingsområder i min. 5 min. dagligt. Genbehandling kan ske efter 4 uger. For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt, at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Kontakt os

Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingen.


Du kan se flere før og efter billeder her.