Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af hofter/sider/”kærlighedshåndtag/“bh-delle” i klinik 81:

  • Fedtreduktion – Her reduceres behandlingsområdet på siderne omkring bh-området med op til 30 % pr. behandling.
  • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Det er muligt med fedtreduktions-behandlingen med Onda Coolwaves, også at booste produktionen af kollagen under samme behandling, så huden strammes op samtidig med at fedtet reduceres.

Ved hudopstramning arbejdes yderligere i dybden med at tone og udjævne folder og/eller ujævnheder for hver behandling.

Alle fedtdepoter og ønsker om forandringer er forskellige. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone hofterne/siderne/”kærlighedshåndtag og/eller ved og omkring “bhén”, som for nogen “hænger i folder” – (“bh-dellerne”)

Læs nærmere om Onda Coolwaves specielle teknologi her.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

Ved behandling af hofterne/siderne/”kærlighedshåndtagene” behandles 2 områder – 1 på hver side, hvorfor man til denne behandling skal booke tid til behandling af 2 områder med fedtreduktion/hudopstramning.

For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Du kan finde vores priser her eller booke tid til en gratis forundersøgelse eller behandling her

Du kan også se flere før og efter billeder og videoer her.