Fjern effektivt dobbelthage og/eller stram den løse kalkunhage op, uden kirurgi eller smerter.

Prisvindende behandlinger med dokumenteret effekt.

Vi tilbyder 2 forskellige behandlinger af hagen ved Klinik 81:

  • Fedtreduktion. – For hver behandling reduceres fedtdepotet med op til hele 30 %
  • Hudopstramning – For hver behandling boostes produktionen af kollagen i området, hvorefter huden strammes op og bliver mere tonet.

Med Onda Coolwaves kan vi både fjerne genstridige fedtdepoter og stramme huden op under hagen – uden smerter eller kirurgi.

Behandlingen tager kun ca. 18 min og føles kølig og behagelig. Du kan fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

Alle hager og ønsker om forandringer er individuelle. Nogle starter, hvor andre stopper – og er glade og tilfredse.

Gennem effektiv fedtreduktion og hudopstramning med Onda Coolwaves specielle mikrobølger, er det muligt at forme og tone hagen og dermed også delvis halsen og kæbelinjen, som du ønsker det. Ønsker du yderligere fedtreduktion/opstramning af kinder og kæbelinje, kan du nu også få behandlet den nedre del af ansigtet med Onda Coolwaves.

Ved hagebehandlingen behandler vi kun direkte frem og tilbage under hagen, men mange oplever at effekten spreder sig.

Kom dobbelthagen eller kalkunhagen/det ekstra løse hud under hagen til livs med Onda Coolwaves.

Læs nærmere om Onda Coolwaves her.

Vi inviterer altid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil få et kig på dig og herudfra giver dig et professionelt skøn af antal behandlinger du skal forvente, for at opnå din ønskede forandring.

Ønsker du at gå direkte til behandling er det også muligt. Her skal du blot læse/se vores video-gennemgang af journal/samtykkeerklæringen samt behandlingsguiden for at være godt klædt på til behandling i klinikken. (Oplysningerne herfra gennemgås normalt til en forundersøgelse)

I forbindelse med alle behandlinger tager vi billeder fra forskellige vinkler og vejer dig. Dette er et krav fra klinikkens side for at kunne følge din udvikling og dokumentere dit behandlingsforløb.

Selve behandlingen foregår på den måde, at du kommer op på briksen af ligge. Her får du hvis ønsket en pude under dine knæ og et tæppe omkring dig. Samtidig får du en pude til støtte ved nakken, hvor du skal ligge lidt tilbagelænet med hovedet. Vi smører noget olie på din hage og starter behandlingen. Behandlingen sker ved at vi bevæger håndstykket fra vores Onda Coolwaves maskine frem og tilbage på din hage/øverste del af halsen i ca. 18 min. Mange af vores klienter synes at behandlingen endda føles så behagelig at de ligger og blunder lidt hen undervejs. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag fuldstændig som normalt.

I de efterfølgende 4 uger skal du drikke 2-3 l vand dagligt og masserer din hage i min. 5 min. om dagen. Genbehandling kan ske efter 3-4 uger. For at opnå de bedste resultater af dine behandlinger, er det vigtigt at du følger rammerne i vores behandlingsguide, som du finder her.

Nederst på siden finder du en video af hvordan selve behandlingen foregår.

Kontakt klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Er du nysgerrig på behandling af andre områder kan du se nærmere her:

Du kan se flere før og efter billeder her.