ONDA Coolwaves er en ny og revolutionerende teknologi udviklet til opstramning af huden, fedtreduktion og reduktion cellulite.

I dag er mikrobølger helt almindelige i medicinske og æstetiske behandlinger. Men mikrobølger er langt fra ens. Og ingen anden enhed udsender mikrobølger på samme effektive måde som ONDA Coolwaves. ONDA Coolwaves håndstykker leverer mikrobølger direkte i fedtlaget. Mikrobølgerne har en frekvens som gør, at de trænger upåvirkede gennem hudlagene og gør arbejdet i fedtlaget lige under huden.

Hele 80 % af ONDA Coolwaves energi leveres i det fedtlag som behandles – uden risiko for at hudlagene beskadiges. De fleste andre systemer i markedet arbejder med frekvenser som hovedsageligt påvirker de vandholdige hudlag og derfor leveres kun cirka 30 % af energien i fedtlagene – med øget risiko for at de overliggende hudlag beskadiges.

ONDA Coolwaves virker ved at fedtcellerne opvarmes og cellevæggene nedbrydes.

Herefter fjerner lymfesystemet de nedbrudte fedtceller i løbet af et par uger. Som en yderligere sikkerhed og komfort har ONDA Coolwaves håndstykkerne et integreret kølesystem, der fungerer som en barriere mellem Coolwaves-kilden og huden. Det gør det muligt at koncentrere behandlingen direkte ned i fedtlaget.

ONDA Coolwaves reducerer med sine specielle mikrobølger cellulite i 4 forskellige stadier samt booster produktionen af kollagen, så huden elasticitet forbedres og huden opstrammes.

For bedste resultat skal du følge klinikkens vejledning nøje vedr. før og efter behandlingen. Se nærmere her.

Du kan læse nærmere om behandlingen med Onda Coolwaves i afsnittet om behandlingen før/efter eller vores behandlingsguide og alt det med småt her.

Du kan også se nærmere beskrivelse + billeder under hver enkelt afsnit af specifikke ydelser og behandlinger, for nærmere info:

 

Nærmere beskrivelse omkring forebyggende behandling samt behandling af flere områder, herunder knæ m.f. er på vej.

Er der et område du ønsker behandlet, som ikke står på siden, så kontakt os endelig.

I visse tilfælde er det muligt at behandle ud over de angivne områder, afhængig af placering af området og ønsket om forandring. 

Du kan ligeledes her læse et studie der viser effektiviteten af mikrobølger i forhold til cellulite/appelsinhud,

Du kan også se flere før og efter billeder her.