Vi tilbyder altid en gratis kontrol efter min. 2 behandlinger med Onda Coolwaves.

God at vide:

Under et forløb måler, vejer vi og tager før og efter billeder så vi løbende kan følge din udvikling.

Tager du på undervejs eller er svingende i vægt, er det ikke muligt at sammenligne retsvisende resultater før og efter. Vi gør derfor det at vi altid kun sammenligner før og efter billeder fra det største udgangspunkt og til slut.

Sådan foregår en kontrol:

Når du kommer til en kontrol, kommer du ind og får lavet den endelige status. Du bliver målt, vejet og får taget de sidste billeder. Herefter tager du plads ude i vores venteværelse og får dig evt. en tår et eller andet.

Det er altid varierende hvor længe det tager at få sat billederne op, afhængig af hvor mange områder der er blevet behandlet og vi derfor skal se resultater ud fra. (ca. 20-45 min.)

Billederne skal uploades til et program, beskæres enkeltvis og sættes op ved siden af hinanden.

Når vi er færdige med billederne henter vi dig ind igen, hvor vi sammen gennemgår forandringen og ser på det endelige resultat.

Herefter mærker du efter om du er nået i mål med det du ønsker eller og du vil tilkøbe og få behandlet videre.

Da klinikken ligger sammen med en terapi klinik ønskes det at der ikke tales i telefon eller samtales med pårørende i venteværelset. Du må meget gerne have en med til kontrollen, som kan vente med dig, men taler i sammen skal dette foregå lavt. Dette for at sikre at det ikke er forstyrrende for den proces der sker under terapi. Du er også meget velkommen til at tage et blad med at læse i eller din telefon.